Pages

Wednesday, March 31, 2010

Bila Dia Merajuk

Adik memang kuat merajuk. Sikit-sikit pun nak merajuk, dah lah kalau merajuk susah nak pujuk! kena offer something yang dia suka barulah kebah rajuknya. Kalau tak, susahlah. Ni kes merajuk pasal tak sabar2 nak gi swimming class. Mama cakap belum lg baru pukul 3, sibuk dia nak siap. Kelas start pukul 4 la sayang. some more tak yah gi awal sbb bukan jauh pun.

actually, dorang ni dah dekat 5 months enroll swimming class tp dia punya excited mcm baru first time. Budak2 memang suka main air. Class belum mula, kat umah pun dia nak practise. Berenang atas lantai jek la yer haha.. tgk ni dah siap pakai goggle nya lg !!

Ok are you ready??? Let's go babe!! hehe


3 comments:

khakishopping said...

so sweet...sama arr cam my girls...kalau merajukkkk...aduiiii :(()))

btw..tak leh nak list link dalam my blog...kenapa yer? keluar blog add...si-jampok.blogspot.

Hana said...

ntah ler... so far ade member add ok jek hehe..

Leenoh said...

Salam.

Penampilan baru yer.