Pages

Saturday, March 20, 2010

Mangga Muda

Boring2 ni pekena mangga muda pun sedap. Masalahnya kalau dekat2 exam, tak digalakkan makan masam2 ni. tak elok. Aku ni kalau rasa tak da selera, mulalah cari mangga muda. My taste tak macam orang lain yang perlu pencicah, aku hanya suka gaulkan mangga muda dengan 2 sudu gula dan sedikit garam, kemudian masukkan dalam peti ais sehingga sejuk. pastu bolehlah makan ;-)



mesti korang terliur bila tengok pics ni kan... ;-)

1 comment:

khakishopping said...

nak pulak kalau ditumbukkan cili padi merah tu...gaulkan dgn mangga muda ngan gula...masuk tupperware terus simpan dlm peti sejuk...pergggghhh!!!! tingat trip kat thai...tiap2 ptg dok telan mangga muda sampai nak pengsan... :))