Pages

Saturday, March 20, 2010

I-City Shah Alam Section 7


My hubby punyalah bengang pastuh siap marah2 lagi kata sapalah suruh pergi tempat yang crowded macamni. manalah kita tau kan tempat ni ramailah sangat peminatnya. kami sampai dalam pukul 9 malam, tp sebabkan jem kat tempat parking maka, dekat 9.30 baru leh turun utk "walk" kat I-city ni


Bila tengok lampu2 yang cantik2 dan pemandangan yang indah terubatlah sikit hati yang luka sbb kena marah, tapi still tension sbb orang ramailah sangat. sampai nak snap pic pun susah giler! Alhamdulillah hujan turun renyai2 tp terhadlah sikit "walk" kami. :(


My daughters mmg seronok kat sini. happy dpt tgk lampu warna-warni. ok kan mama bawa kat sini ?




banyak lagi pics kalau nak share tp tak larat dah nak upload. lain kali la yer ;-)

3 comments:

Anonymous said...

macam awak pegi paris la pulak :)

KC

Leenoh said...

Salam Hana.

Cantik dan menarik.

Hana said...

akk KC : nak ke paris ntah bile ;-)

pak Ngah : cantik + dekat dgn umah baru P.Ngah hehe